Citiraj:
Autor buljo
Pa ovak, ja ti ga ne vozim baš previše jer ne želim slušat prodike ako se pojavi bilokakva nova crtica
Ima 78 ks, 1.4 motor.
Trom, slab i koma, 1.6 bi bio ok za njega..
Ovaj troši po gradu 8-9 L, stari je lagan na gasu, uvijek. Unutra ima puno mjesta, i iza i naprijed, još je i djeljiva zadnja klupa pa ima mjesta ko u priči. Ne sviđa mi se narančasta boja instr. table, ali to je subjektivno.
Nisam imao prilike isprobat baš puno novih auta pa ne mogu bacat neke usporedbe, a uspoređivat nove sa starima mi je glupo.
Al neko mišljenje za tu lovu odličan auto, samo nikako uzimat sa 1.4 motorom. Starom je svejedno pošto ga on nikad ne stišće, a jedino mu fali kad ide na more ili negdje na neki put ma da je i tad penzić... 
|
Kužim,više sam ciljao na info o kvaliteti materijala i prostoru,šta si mi dijelom i dao. Motor je slab,jasno..ali 1.3JTD 90ks bi ga odlično upogonio a nije preskup ni onda.
Mislio sam da je ok,pogledat ću na netu,stara mijenja pa smo u dilemama.
Od cestovnih ima Bravo,Focus i Lineu zapikiranu,a od SUV-ova SX4 i Sedici.
To je sve tu negdje,sa popustima unutar 3k eura šta nije previše. Mislim da ne može fulati šta god da izabere.
A mislim da taj 1.3JTD sa 90ks ide ko roketa naspram 1.4 benzinca sa 80ks kod fokusa.
Tnx svejedno..e,da..oprema je? Standardna ova AC,airbag,servo,ABS,klima?
ma to je čisto dovoljno,priprema za CD i neki CD/Mp3 se da bilogdje srediti, da lijepo izgleda i da radi. I ostale sitnice,ionako kao žena ne pati na gume,felge i gluposti. Do posla i nazad,placa i nazad,shop.centra i nazad. More idemo sa autom od starog ili ja sa svojim..