View Single Post
Staro 10.01.2009., 11:44   #324
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pa ovak, ja ti ga ne vozim baš previše jer ne želim slušat prodike ako se pojavi bilokakva nova crtica

Ima 78 ks, 1.4 motor.
Trom, slab i koma, 1.6 bi bio ok za njega..
Ovaj troši po gradu 8-9 L, stari je lagan na gasu, uvijek. Unutra ima puno mjesta, i iza i naprijed, još je i djeljiva zadnja klupa pa ima mjesta ko u priči. Ne sviđa mi se narančasta boja instr. table, ali to je subjektivno.
Nisam imao prilike isprobat baš puno novih auta pa ne mogu bacat neke usporedbe, a uspoređivat nove sa starima mi je glupo.
Al neko mišljenje za tu lovu odličan auto, samo nikako uzimat sa 1.4 motorom. Starom je svejedno pošto ga on nikad ne stišće, a jedino mu fali kad ide na more ili negdje na neki put ma da je i tad penzić...
Kužim,više sam ciljao na info o kvaliteti materijala i prostoru,šta si mi dijelom i dao. Motor je slab,jasno..ali 1.3JTD 90ks bi ga odlično upogonio a nije preskup ni onda.

Mislio sam da je ok,pogledat ću na netu,stara mijenja pa smo u dilemama.

Od cestovnih ima Bravo,Focus i Lineu zapikiranu,a od SUV-ova SX4 i Sedici.

To je sve tu negdje,sa popustima unutar 3k eura šta nije previše. Mislim da ne može fulati šta god da izabere.

A mislim da taj 1.3JTD sa 90ks ide ko roketa naspram 1.4 benzinca sa 80ks kod fokusa.

Tnx svejedno..e,da..oprema je? Standardna ova AC,airbag,servo,ABS,klima?

ma to je čisto dovoljno,priprema za CD i neki CD/Mp3 se da bilogdje srediti, da lijepo izgleda i da radi. I ostale sitnice,ionako kao žena ne pati na gume,felge i gluposti. Do posla i nazad,placa i nazad,shop.centra i nazad. More idemo sa autom od starog ili ja sa svojim..

thedream je offline