Doslovno mi je uletila još jedna 8800 GTS od frenda. Znači, proc mi je overlockan na 3,8 GHz i imam 2x8800 GTS 512 MB. Složio ja to, pokrenuo 3D Mark 06 i neugodno se iznenadio. Score mi je bio manji nego sa jednom 8800 GTS, ali overclockanom. Sada su mi kartice na default taktovima. Dok sam imao jednu, ali overclockanu uspio sam doći do 14400 3D Markova, a sada najviše sa karticama na default takotvima do 13497. Isprobavao sam i sa SLI modovima - NVIDIA recommended, force alternate frame rendering 1 & 2, force split frame rendering. Najbolje rezultate sam dobivao po
force split frame rendering i f
orce alternate frame rendering 2. Ne znam da li je bitno, imam Taganovo modularno napajanje od 430W koje ima izlaze i za spojiti dvije grafičke. Evo i linka na score:
Ajd ekipa, molim vas za pomooć. Imam još sastrane RivaTuner, ali mi on samo regulira brzinu vrtnje ventilatora na grafička. I drajveri su 183.50 Beta.
Update - i sa isključenim SLI-om jedna grafička mi radi 13440 3D markova. Znači da mi očito SLI ne radi iako piše da radi...
UPDATE (10.01.2009 - 12:02)
SLI mi je proradio, moramo sam samo resetirati postavke drivera na defalut. Intersanto je čim nešto mijenjam u postavkama od drivera, npr. maximum frames to prerender etc. optimizacije, SLI ne radi... Sada sam na defualt postvkama drivera i default taktovima dobio 17899 tako-nešto. Budem postao rezultat u 3D Mark sekciji...