View Single Post
Staro 10.01.2009., 06:21   #319
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@Jelc
Ako niko nebude znao otići ću pa pitati iako kolko sam je skužio ne izgleda dobro...

@Echo
Nemože, prvo pločice ti može ostaviti samo i samo ako ste iz istog područja (ZG-ZG ili VŽ-VŽ npr) a drugo ti nemožeš NIŠTA prijaviti na sebe ili registrirati dok ne doneseš poništene stare papire na MUP dakle opcija da ja šaljem i čekam povrat (od ko zna koga kome se nemora nužno žuriti da to rješi) mi je slab sistem...

Samo sa kupoprodajnim ugovorom nemožeš niti na tehnički, niti registrirati pa čak niti voziti taj auto dok ga ne preneseš (možeš s punomoći ali opet rekoh to i nije problem) mene zanima dal se može uopće s odjavljenom knjižicom vozila (poništenom) i potvrdom s izvanrednog tahničkog u ishodišnom MUPu (tamo di si kupio) dići probne pločice da se dovezeš kući ili ih se nemože dići tamo jer nemaš novu knjižicu vozila čime postaju de facto nepostojeće (osim za nove aute) jer to znači da mogu kupovati samo sa svog područja ako ne želim krvničko natezanje u iznosu više stotina kuna pa naviše ekstra troškova...