View Single Post
Staro 09.01.2009., 22:14   #316
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Jedno OT pitanje na koje nemam pravog odgovora pa ako neko zna bio bi zahvalan...

Prije pitanja da napomenem da bi molio da odgovore samo oni koji su radili proceduru registracije NAKON što je stupio na snagu novi zakon o prometu, sve što se zbivalo za starog je daleka povjest i ne igra mi ama baš nimalo...

Pitanje je oko probnih tablica...

Dakle ako ja kupim polovno vozilo (u recimo našicama), isplatim vlasnika, dignem punomoć (ili odemo skupa odjaviti vozilo nebitno je sad) i odjavim vozilo na MUPu tamo - kako ga sad dovesti do sebe doma?
Naime kolko sam ja skužio nemoguće je dići novu knjižicu vozila osim u svom mjestu prebivališta (recimo varaždin) a bez nje (i tehničkog) je nemoguće dobit probe, mislim kad ga dovezem do stanice za tehnički kod sebe onda mi probe više ni netrebaju...

Naravno bez proba jedino ga mogu šlepat na vučnoj službi što ne dolazi u obzirjer bi me to na neku veću relaciju izašlo valjda tolko da bi još jedan auto mogao kupit za te novce...

Mislim jeddina opcija koju ja vidim je uzimanje punomoći od vlasnika za vožnju, prijavu, odjavu i regu odvesti auto doma (do tehničkog) skinuti tablice i uzeti paire i pješke od kud sam došao odjavit ga te natrag pješke do sebe di ga opet moram prijavit što je suludo...

Ako ko ima objašnjenje (molim bez onoga vozi i nadaj se da te neće štopati) bio bi zahvalan...