View Single Post
Staro 09.01.2009., 21:01   #971
Kranc
Registered User
Moj komp

Kranc's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Evo ja imam problema sa VeCe-milom:
opis:

grafa 7600gs je imala 3 god garanciju, kupljena u 9 mjesecu 2007. (650kn) posto mi je krepala, a nemaju vise takvih trebaju mi zamjeniti nekom drugom, u vrijednosti 650 kn, ali ja ne zelim da mi daju zamjensku nego ocu povrat novca i nadoplatit nekih 500kn i uzet Gygabite 4850 zalmanicu i prodavac mi kaze da ne mogu tako nego to mogu tek kada dodje zamjenska grafa. okej sada ide prica!

Prica:

Krepala mi grafa 7600gs 1.12.2008. odnesem je ja odmah sutra u vemil i prodavac mi kaze da mu se ne javljam nekih 2 tjedna jer zamjenska sigurno nece doci prije toga. Dolazim ja 19.12. pogledati jel dosla zamjenska grafa, kaze prodavac ne i ne zna se kada ce doci. Dodjem 29.12. pitat kada mi dolazi zamjenska grafa, kaze sutra, ja dolazim sutra sav sretan nosim pare da si nadoplatim za 4850 zalmanicu kad ono nema ni g od grafe, lik kaze da imaju rok od 45 radnih dana, a na mom jamstvenom listu pise 45 dana i kaze nazvat ce kada dodje(ja si mislim ono je*ote krv) . Ja ono bijesan topi se snijeg oko mene, jedva se smirim i brojim dane kada ce proci tih 45 dana da ih tuzim svim zivim pa kad vec mogu mjesec i pol bez grafe mogu jos i 3 mjeseca izdurat. Uglavnom danas je 9.1.2009 , proslo je 37 dana odkako sam graficku odnjeo na reklamaciju i nista do dana danasnjega.

Samo zelim pitat je li 45 dana ili radnih dana, jer stvarno ne mogu vjerovat kolko sranja trpim.

pozz
Kranc je offline   Reply With Quote