Citiraj:
Autor Chuby
Za Kiu pro ceed cujem da je jako nepregledna otraga tj da se u rikverc vozis vise-manje napamet i da dosta trosi. Nemogu to potvrdit jer nisam bio unutra nego mi je reko lik s posla koji je nedavno kupovao auto pa je malo njuskao po salonima. Takoder si ukalkuliraj i potrosnju jer je kia vjerojatno najveci potrosac zbog najvece snage. Ako ti se da odi i sjedni u Daciu Sandero pa vidi jel ti se to svida jer je debelo najjeftiniji a ekipa kaze da je ok.
BTW Sretno s dobivanjem kredita jer navodno maximalno seru pri odobravanju 
EDIT sad sam skuzio da je tema stara mjesec dana pa ak si u meduvremenu kupio auto nadam se da je zvijer sto god da si odabrao 
|
Nisam bas vidio da kia pun trosi. Meni su rekli da ford sa starim 1.4 benzincem trosi jos vise i da je jako trom, neusporedivo sa kiom. Auto nisam jos kupio jer sam se nadao da ce ova kriza malo sniziti cijene ali izgleda da nis od toga.
Napisao sam (a i iz naslova se vidi) da bi uzeo nov auto a ne rabljeni, stoga naznam cemu prepirke i komentari.
Sto kazete na spomenutog Nissana Note:
http://www.nissan.hr/hrv/vehicle.asp?v=note&sp=spec
Akcija je u tome sto model Visia A/C dolazi ugl. s metalik bojom (jos 1.600kn) = 101.500,00kn minus popust od 11.000,00kn = 90.500,00kn
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 09.01.2009. u 20:47.
|