09.01.2009., 15:37
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
46000km:
-podvozje ko od golfa 2-ce
-neudoban za popizditi
-potrošnja 7-9L (kombinirano me ispalo cca 7,8)
-šuška pomalo cijeli
-od prvog dana (kupljen novi) troši ulje (nije jedini, ima mi i friend istog, pa ima
istu situaciju)
To, my friend nije kvaliteta.
Dok, s druge strane (pazi sad):
Fiat Croma/2006--->cca 120000km:
-Udobna za popizditi
-kvaliteta izrade odlična
-potrošnja (ajd, malo više nego passat, al je ljući auto za vozit, ista kubikaža)
-do sad promjenjeno skoro pa ništa
-ulje kako uliješ tako izliješ
Ja sam se razočarao u Passata,
dosta putujem i auto mi treba biti pouzdano, udobno,
a Croma me očarala doslovice ( je fijat al jebeš ga, vozi).
|
čuj,ja sam imao 5 passata od 2004 do 2006 -te,sve karavani (3 passata 2006 g) (osim jednog i sve TDI mašine.jedan je kupljen u italiji s najboljom opremom + 4 motion,kod nas je koštao tada 40 000 eu mi ga platili 33 vani,novog,svi su prešli 130 000km i prodani...bez kvarova i problema...s time da je jedan bio s najosnovnijom opremom (ali svi 130ks,potrošnja 5-6l) i na cesti se ponašao kao barka na moru...dok je recimo taj 4 motion bio tvrd i neudoban ali to je bilo i za očekivat jer je ovjes bio sportski,niskoprofilne gume/felge itd itd,sjedala kožna blaga školjka itd
Citiraj:
Autor Warcraft1980
nemoj se šaliti
passat/ 2006---> 46000km:
-podvozje ko od golfa 2-ce
-neudoban za popizditi
-potrošnja 7-9L (kombinirano me ispalo cca 7,8)
-šuška pomalo cijeli
-od prvog dana (kupljen novi) troši ulje (nije jedini, ima mi i friend istog, pa ima
istu situaciju)
To, my friend nije kvaliteta.
Dok, s druge strane (pazi sad):
Fiat Croma/2006--->cca 120000km:
-Udobna za popizditi
-kvaliteta izrade odlična
-potrošnja (ajd, malo više nego passat, al je ljući auto za vozit, ista kubikaža)
-do sad promjenjeno skoro pa ništa
-ulje kako uliješ tako izliješ
Ja sam se razočarao u Passata,
dosta putujem i auto mi treba biti pouzdano, udobno,
a Croma me očarala doslovice ( je fijat al jebeš ga, vozi).
|
čuj,ja sam imao 5 passata od 2004 do 2006 -te,sve karavani (3 passata 2006 g) (osim jednog i sve TDI mašine.jedan je kupljen u italiji s najboljom opremom + 4 motion,kod nas je koštao tada 40 000 eu mi ga platili 33 vani,novog,svi su prešli 130 000km i prodani...bez kvarova i problema...s time da je jedan bio s najosnovnijom opremom (ali svi 130ks,potrošnja 5-6l) i na cesti se ponašao kao barka na moru...dok je recimo taj 4 motion bio tvrd i neudoban ali to je bilo i za očekivat jer je ovjes bio sportski,niskoprofilne gume/felge itd itd,sjedala kožna blaga školjka itd
otišli su samo senzori za dovod zraka u turbinu prije servisa na 3 auta ali to je normalno,to se ne mjenja dok ne ode i to je sitni trošak
sad je brat uzeo passat cc full oprema,18" gume itd itd auto je perverzija za te pare
ako je nešto smeće i ne vrijede te pare onda je to Saab,to je jedino što mogu prozvat smećem iz osobnog iskustva (i tuđeg)
ja znam razliku između passata s osnovnom opremom i highline,a bome i golfa pa sam posebno napomenuo da se kvaliteta mora platit
a sad ako ovo ili ono ne štima,to ti se može dogodit na bilo kojem autu...smeća su oni kojima se to događa na svakom drugom ili trećem autu
a što se fiata tiče -no comment,kako to uopće možeš usporedit s passatom,budimo realni
i btw,kako bi to mogao propustit - podvozje od golfa 2? gdje je kupljen,u bosni?
i btw 2 - šta ti misliš da se ulje ne troši???? koji si ti lik
EDIT: TheDream => prilikom kupovine auta nema tu apsolutno nikakve primitivne privrženosti vw-u,kupuje se ono što vrijedi te novce trenutno + mora biti kvalitetno jer su auti i službeni i privatni...ima tu i 2 hyndaia,toyota,jeep,citroen,vw cc...do nedavno saab itd
što se teme tiče,po meni je trebala dobiti lock odavno...kada se ustanovilo da se kvaliteta do 100 000kn može dobit!Honda Jazz ili npr Toyota Yaris,ako to nije dovoljno dobro onda ova tema nema ni smisla...