View Single Post
Staro 09.01.2009., 14:41   #300
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma nema frke..potrebno je samo nekad i poviriti u tuđe dvorište,suprotno narodnoj,trava je zaista i zelenija često tamo.

Od sad,samo novi auti od mene..nek ostane šta sam pisao,ima ionako više od pola OT-a i od drugih usera.Sve pet.

Na iznos od 15k? To si mislio..+3500 eura..i tvoj je..na cestu s njim. Dođe na isto..ili ne? Mislim da ipak nema trojke audija sa 9000km za 120t kn,da je godinu dana star.Možda i ima..ne znam,nije tema.Rekao sam da neću više.

Idem u Avenue mall..,kad odradim prekovremene popodne.

Znaš da se od mene nema smisla vrijeđati..jer je sve takva šala..da nema veze to objašnjavati..

@ Fer,i tebi stari isprike..i Građ-u..ako sam šta izvalio..nije mi na kraju pameti burnati Focusa za 94k kuna koji je super deal auto,sama njegova nedostupnost govori da je omiljen i razgraban u nas. Nisam nikakav bauštelac..ali često gledam sve orijentir njem/aut od HW,auta,nekretnina. Neću u totalni OT dalje..
nema šanse da ti se taj auto prizna pod 15k eur (bilo bi bajno kad bi moglo). Ide ti po katalogu u poreznaoj. makar ga ti tamo platio i 1 eur ili ga čak dobio besplatno svejedno morat češ platit pdv i trošarinu po katalogu ( nekej kao procjena vrijednosti). Za taj auto to bi bilo preko 200 000kn. sad na to dodaj 22% pdv + trošarinu itd. to ne da ce te ispast 3.5k neg 10 k eur ili više....

Ok dost ot-a, kaj se mene tiče