Citiraj:
Autor Wolverine
Činenica je da je tema nov auto koji mogu kupit u HR a ne Rabljeni auto iz Švabije na koji još moraš platit o-ho-ho da ga uvezeš, homologiraš i na kraju registriraš
|
Ma nema frke..potrebno je samo nekad i poviriti u tuđe dvorište,suprotno narodnoj,trava je zaista i zelenija često tamo.

Od sad,samo novi auti od mene..nek ostane šta sam pisao,ima ionako više od pola OT-a i od drugih usera.Sve pet.
Na iznos od 15k? To si mislio..+3500 eura..i tvoj je..na cestu s njim. Dođe na isto..ili ne? Mislim da ipak nema trojke audija sa 9000km za 120t kn,da je godinu dana star.Možda i ima..ne znam,nije tema.Rekao sam da neću više.
Idem u Avenue mall..

,kad odradim prekovremene popodne.
Znaš da se od mene nema smisla vrijeđati..jer je sve takva šala..da nema veze to objašnjavati..
@ Fer,i tebi stari isprike..i Građ-u..ako sam šta izvalio..nije mi na kraju pameti burnati Focusa za 94k kuna koji je super deal auto,sama njegova nedostupnost govori da je omiljen i razgraban u nas. Nisam nikakav bauštelac..ali često gledam sve orijentir njem/aut od HW,auta,nekretnina. Neću u totalni OT dalje..
@ Wolv..nova honda jazz..ako ovo cijenom nije kao VW,ja ne znam šta je..osnovni je 120t kn,1.2 motor..
http://www.autonet.hr/default.aspx?id=5460