View Single Post
Staro 09.01.2009., 14:23   #298
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Činenica je da je tema nov auto koji mogu kupit u HR a ne Rabljeni auto iz Švabije na koji još moraš platit o-ho-ho da ga uvezeš, homologiraš i na kraju registriraš
Ma nema frke..potrebno je samo nekad i poviriti u tuđe dvorište,suprotno narodnoj,trava je zaista i zelenija često tamo.

Od sad,samo novi auti od mene..nek ostane šta sam pisao,ima ionako više od pola OT-a i od drugih usera.Sve pet.

Na iznos od 15k? To si mislio..+3500 eura..i tvoj je..na cestu s njim. Dođe na isto..ili ne? Mislim da ipak nema trojke audija sa 9000km za 120t kn,da je godinu dana star.Možda i ima..ne znam,nije tema.Rekao sam da neću više.

Idem u Avenue mall..,kad odradim prekovremene popodne.

Znaš da se od mene nema smisla vrijeđati..jer je sve takva šala..da nema veze to objašnjavati..

@ Fer,i tebi stari isprike..i Građ-u..ako sam šta izvalio..nije mi na kraju pameti burnati Focusa za 94k kuna koji je super deal auto,sama njegova nedostupnost govori da je omiljen i razgraban u nas. Nisam nikakav bauštelac..ali često gledam sve orijentir njem/aut od HW,auta,nekretnina. Neću u totalni OT dalje..

@ Wolv..nova honda jazz..ako ovo cijenom nije kao VW,ja ne znam šta je..osnovni je 120t kn,1.2 motor..

http://www.autonet.hr/default.aspx?id=5460

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 09.01.2009. u 14:43.
thedream je offline