Citiraj:
Autor markoak47
Da li se šta popravilo sa novim firmwareom?
jer sam ga već naručio pa zanima dali ču se i ja morat ovako zajbeavt s time
|
Ne pratim te baš - što da se popravi?
Ako misliš na transfer podataka preko mreže na njegov Hard, pročitaj malo iznad - samo treba koristiti kabel, a ne wireless. Kablom ide dosta dobro - 4.5 Gb cca 20-25 min. Wireless je oko 3-4 puta sporiji, i tu sumnjam da može bilo kakav firmware pomoći.
Novi firmware za A110 još nije izašao, trebao bi skoro sudeći prema ranijem ritmu izlaženja.
Inače, evo nakon mjesec i pol korištenja, jaaako sam zadovoljan sa A110, više i ne idem u videoteku - samo HD, razlika je nevjerojarna! Jedino što po meni treba novi firmware hitno popraviti je to da se u nekih 30% filmova koji imaju DTS trackove događa gubitak audio digitalnog signala prema recieveru svakih nekoliko minuta u trajanju od desetinke sekunde. Nije strašno ali iritira. Ovaj bug ima svoj thread na njihovom forumu i postoje neki workaroudi ali se pravi fix još čeka.
I da, audio player na A110 bi stvarno trebao biti bolji. Na to se mnogi žale, nadam se da će ga popraviti. Živcira nemogućnost browse-anja po folderima s mp3cama za vrijeme dok svira odabrana. Ovako, kad pustiš pjesmu, cijeli ekran pokazuje podatke o njoj, a ako hoćeš neku drugu pustit, trebaš prvo ovu zaustavit, pa pronaći drugu, pa je tek onda pustit.