View Single Post
Staro 09.01.2009., 13:20   #284
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova

no, naj pricat nebuloze..kupovah si auto prosli mjesec...do 100k kn NEMA NISTA KAJ JE VRIJEDNO SPOMENA!! bar meni...te fore s akcijama koje gledas po plakatima..treba otici do salona pa vidjeti uzivo kaj se nudi.

pogotovo ne u golf klasi. imas na svakoj stranici ovlastenih dilera konfiguratore. odi tam pa si iskonfiguriraj auto kakav BI TI HTIO, a ne kakav ti srot oni nude. pa vidi koliko ce te kostati. nije da solim pamet, no lako zavaraju kupce raznim sarenim reklamama i napisima po medijima...no doci u salon i ZA SVOJE NOVCE traziti da ti daju auto...to u 'rvatskoj ne postoji.

Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
1.4 je slab za focusa. ok, relativno tvrdnja stoji. ali zasto? zbog cega to? jer nema 8sec do 100? jer nejde 250? jer ne trosi 22lit/100km/h?jer mu rega nije tisucu €?

ono, dobije se za 90tak tisucica super opremljen NOVI auto, koji je prema testovima superioran ostaloj ponudi..ali 'rvatima je to preslabo...LOLOL
Ajd budi bar malo konzistentniji u odgovorima ... Uopce ne vidim nebulozu u tome sto sam rekao , pa koliko je osnova pro ceed ? meni bi recimo bila dovoljna , gledao sam u salonu , osnovna ima sve kaj mi treba jer kupujem auto da se vozim , a ne da ima neki bling bling efekt . Ili toliko spominjani Focus , ja ga recimo ne bi uzeo nego bi išao na Fiestu , ali sigurno puno ljudi ga je uzelo i imaju vrlo solidno vozilo.
Router je offline