View Single Post
Staro 09.01.2009., 13:08   #281
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Joj ne govori mi ništa platio sam prošli tjedan kaznu,horvaćanska,cap... Uslikalo me bilo. Valjda 70-80 vozio a 50 znak..pas mtr. A đukele ni ispred ni iza mene,malo se opustio.

Nije stvar uopće konja,grada,šta ti treba i šta ti ne treba. Poanta zahtjevne kupovine kakva je automobila,stanova,brodova,pa čak evo,i računalne opreme je stavljanje stvari u relacije,i u kontekst vremenske vrijednosti. Koliko će za 2,3g vrijediti Focus od 100k kuna.Niti 70.

Koliko vrijedi moj audi a3 koji sam platio 10k eura prije 2g? Opet 10,jer me u nedjelju zvala jedna cura da oće za prvi auto,ako prodajem da se dogovorimo za cijenu,da oće baš taj,baš ovo,baš 5vr,baš srebrni,baš baš baš.

Ja ne bi kupio Focusa za 100k kuna.

Bitni su konji,glupo je reći presudni.Ali sigurno neću dati za 80ks 15k eura,da dobijem i tri kurve unutra u trajno vlasništvo.

Trebaš voziti različite aute,različitih klasa,a ne moj susjed(vozi opele cijeli život) koji kaže šta će vam taj BMW,a moj stari vozi Audi. Taj je bio car.

Svoj auto sam kupio i zaradio sam,točim ga sam,servisiram sam i regam sam malograđanine,tata,pa to nije nimalo posprdno,u stilu tata tatica,nego ti govorim kako razmišlja čovjek koji ima 19g svoju firmu,i u mogućnosti je birati za 15k eura. Ne tata tatica kako si ti zamislio,i predrasudio.

Ne budi malo-građanin,dosta je da provaljuješ umjetnu inteligenciju i braniš aute koji su precjenjeni. Nikako ti prihvatiti da su ljudi od 23,24,25,26g ljudi,a ne balavci i djeca. Marin Čolak je po tebi valjda idiot..nisam ja nikakav wannabe ili drkaroš na hi-octane,ali sam vozio preko 20 automobila i među njima Focus nije ni u 15 od 20.
thedream je offline