ma da..nemam pojma otkuda mi se felicija izvukla iz glave LOL
no, naj pricat nebuloze..kupovah si auto prosli mjesec...do 100k kn NEMA NISTA KAJ JE VRIJEDNO SPOMENA!! bar meni...te fore s akcijama koje gledas po plakatima..treba otici do salona pa vidjeti uzivo kaj se nudi.
pogotovo ne u golf klasi. imas na svakoj stranici ovlastenih dilera konfiguratore. odi tam pa si iskonfiguriraj auto kakav BI TI HTIO, a ne kakav ti srot oni nude. pa vidi koliko ce te kostati. nije da solim pamet, no lako zavaraju kupce raznim sarenim reklamama i napisima po medijima...no doci u salon i ZA SVOJE NOVCE traziti da ti daju auto...to u 'rvatskoj ne postoji.
sve su to lageri za istocna trzista..bez zastitnih premaza, s losom izolacijom, bez opreme ili unaprijed odredenom opremom i bojom. kakav je to qrac od kupnje automobila ZA SVOJE NOVCE, kad dodem u salon, a lik mi veli imamo to i to. ja velim, ali, ja placam, i ja bi ovo ili ono..a dobijem odgovor: onda morate cekati isporuku 3-6 mjeseci. i naravno, popust i ova ponuda vam u tom slucaju ne vrijedi.
ne da je to kriminal. vec bi trebalo pobit te kretene koji su to osmislili, a pogotovo one koji to ne sankcioniraju. koji ce mi qrac auto s opremom koju je osmislio neko drugi...zamisli samo da se tako prodaju racunala...zapravo se i prodaju kad razmislim..ili ces jeftiniji slozen po neukusu nekog levata iz tog ducana...ili ces si lijepo skuplje sam sloziti ONO KAJ SI SAM ZELIS I ZA SVOJE NOVCE!!!
da mi ga poklanjaju, ok, shvacam..pokloni su takvi i to je to..ali kad ja SAM PLACAM SVOJIM NOVCIMA, e onda za njih zelim kaj JA HOCU!!! naravno, od onoga kaj se na popisu opreme nudi...da se ne shvati krivo da bas zelim i akvarij u gepeku
stoga...totalni out su nasi dileri, i opcenito kupnja novog automobila u 'rvatskoj.
ili ti znas auto kucu kod koje nije tako? hehe...sapni onda onima koji trebaju novi auto...