Citiraj:
Autor fanATIk
Kod mene baš obratno. Na papiru mi je izgledala nekak čudno, al uživo mi je fakat dobra. I auto je ogroman, van gabarita golf klase.
|
Al brate skoro oslijepiš od prednjih farova..čudno mi je kako je to legalno na cesti,pa taj xenon kit je valjda preko 9500K svijetlo.. slična izvedba kao na A5 recimo,devils eyes onako,look. Subjektivnog sam dojma,čak i jače svijetlo..
Jučer je nakon cibone,tekme,baš jedna vozila iza mene,Delta,čudno mi vidjeti tako auto u dva laka

,neobičan je,al sviđa mi se,samo je neku očajnu felgu imao..
Svijetla su me jako zbunila i prednja i stražnja..izgleda mi kao napumpani Ypsilon auto

.
@ FanATIk,slažem se potpuno..vozim sam golfa petardu i nakon njega Audija trojku iz 2001,kojeg imam 2g već..ma ne može se to uspoređivati,od kvalitete materijala,presvlaka pa čak i do motora,onaj je imao 105ks,dizel nešto elastičniji..ali mogu slobodno ispaliti da i audijev od 90ks veoma solidno vuče..
Gledao sam specke sounda na netu,nisam ni znao da A3 ima jače zvučnike od A4 recimo,u toj seriji..1998-2000,pa redizajn 2001-2003. Još sam ja dobio auto iz Austrije sa Audijevim subom u gepeku

.