Tema: Iskon
View Single Post
Staro 09.01.2009., 01:47   #729
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
plz pomoć imam duo.carnet
i sve šljakalo i nestane net conn. i idem provjerit sve lampice svijetle a nema neta.
imam thomson 780w koji je zaključan i imam d-link ruter u kojem je user i pass tako da njega uplinkam sa thomsonom da može više računala biti online. i restiram prvo d-link pa uđem u nejga provjerim postavke i ništa opet isto. restiram thomsonai provjerim postavke u njemu i istva stvar. osim šta sada na thomsonu ne svijetli više lampica INTERNET a DSL svijetli
i ja se odlučim na direkt connection
znaći od kompa do modema i napravim new connection sa user i pass i uspijem se spojit ali ona lampica i dalje ne svijetli i nazovem iskon podršku
i predstavimn se i nisam ni reko problem ovaj meni kaže jeli vam net ne radi.
ja njemu da i ne . i objasnim ja njemu šta sam vama i kaže da je to do carnet serveri itd. da nešto imaju neznam problem neki itd. i sada će on meni resetirat iz svog kompa moj modem tomson i ako bude nagore neka mu se javim.
nije se niš popravilo meni dalje net radi a lampica ne sviejtli.
i probal u port 3 uštekat još 1 komp i upišem svoj user i pass i on se uspije spojit i radi mu net, a kolko ja znam meni je thomson zakljućan i nebi trebo tako radit. ili ja nešto neznam.

ako itko ima duo.carnet i isti problem neka se javi ovdje, a vi ostali ako znate riješenje na moj problem ili neki info imate plz postajte.
kasper_sky je offline   Reply With Quote