View Single Post
Staro 09.01.2009., 00:56   #29
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor velorien Pregled postova
E divno, divno
Ajd ako bi netko tko ga ima htio malo uslikat da vidimo backlight bleeding, kako izgleda, jel ima kakvog kasnjenja u igrama i tako to..
Cini mi se veoma oke, jedino me ova S-View naljepnica bode u oci malo :>

Evo, 3 fotografije da procjenite bleeding. Sad ja ne znam koliko se može to procjenit na osnovu fotografija. Vidljivo je da uz donji rub monitor ''krvari'', no gledajući fotografije bleedinga nekih samsunga ''2232bw'' koji mi se stvarno sviđa, mislim da to nije neki jaki bleeding. Fotografirao sam u mraku i na svijetlu. Postavke monitora za contrast je 80% i brightness je 51%. Ne znam ima li to kakve veze. Uglavnom, nadam se da sam pomogao.

Što se tiče naljepnice... Gore je navedeno tko je proizvođač ovog monitora. (netko je naveo). S-view je samo ime dobavljača, tako je netko spomenuo gore. Mislim da je to samo politika različitih firmi. Kako možete znati tko vam je napravio Philipsov ili Samsungov monitor, LG? Nikako. To je Yamaha politika... Od igle do rakete. Mislite da se Yamaha izvrsni motocikli prave u istoj tvornici kao i izvrsne yamahine gitare npr.?? Jasno Yamaha je gazda, ali posve drugačiji majstori (tvornice bez imena). Slažete se?

Dakle netko ima takvu politiku, a netko ''XY'' proizvede monitore, pa prodaje po povoljnijoj cijeni, različitim dobavljačima koji im daju ime zbog uvoza... A možda je ta ''XY'' firma proizvela i neke ''brand name'' monitore koje krajnji kupci kupe pod imenom tog branda, naravno za veću cijenu... Samsung paneli (A,B,C,D,ŽNJ)?

Tako ja razmišljam... Zato sam sam sebi najbolji inspektor...

Možda sam u krivu?

(Zaboravih napisati da monitor ne izgleda tako zakrivljeno... Razlog zakrivljenosti je stariji fotoaparat).
Tomtam je offline   Reply With Quote