hmmmm... neznam sad ali mislim da ti oped mi postas neke modele sa 3 cellnom bakteriom i 120 giga hardom, nezelim sada ulaziti u rasprave dal 40 giga na hardu vrijedi 300 kuna, meni osobno ne, jer 30 giga njave vise manje ono ko ga hebe... ali oped neznam.. tamo di sam ga ja uzimao u tecnomaxu je ovaj moj sa 160 giga hardom i 6 cellnom bateriom kostao 3100, mozda bis me i mogao uvjeriti da ga ima negdje za manje ali i dalje neznam di ga ima uopce za kupiti... ok, moram priznati da nisam bas ni gledao ni di, ni sta, valjda kad si dodes do neke malo ozbiljnije place se ne zamaras sa nekim, nazovimo, pi?darijma, nego se povedes za potrosackim drustvom i kupis sta ti padne pod ruku.. ok, ovo je malo ot, ali kad gledam ove postove gore dal se za + ili - 100 kna isplati kupiti u nekom paketu mi je malo smjesno... kupis sta ti treba, meni je trebao neki ultra portable prijenosnik sa kojim mogu na kavu na korzu i pogledati mail, u avionu pogledati bar 2 filma i to je sve.. samo sam htjeo covjeku kojeg muce isti jadi, da mu baterija sta vise traje, prikazati da postoji 6 cellni model za tu i tu lovu, ako nades jeftinije, blago njemu, za mene je vec kasno, tako da netrebas mene vise kvotati sta se tice cijena i isplativosti...