View Single Post
Staro 08.01.2009., 22:01   #5
Yaxyo
Dok je nama nas :)
Moj komp

Yaxyo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Da, ne znam za win ali na linuxu gdje bih ga najčešće koristio brijem ne postoji opcija za odabir antene. Vjerojatno automatski bira onaj gdje je jači? Tražio sam ali nisam nigdje našao gdje je veća snaga. Nemam gdje probati trenutno jer mi je lap trenutno izvan funkcije a na stolnom gdje imam dual boot ne mogu spojiti karticu no nekako mi je logično da, ako i imaju različite snage, ova antena dolje na slici ima veći jer se tu omogucila mogućnost postavljanja pigtaila? Ne znam, sad idem odlemiti konektor čisto da vidim kako to izgleda pa ću za koji dan zalemiti kabel kada ga kupim.

EDIT:
Ne mogu/ne znam skinuti ovaj mali konektorić . Sa stražnje strane nema lema a kada ga zagrijavam sa strane ne skida se, još ću samo bezveze oštetiti ploću. Kada bi stavio pigtail na "gornju" antenu, da li mi može netko nacrtati gdje lemim žilu a gdje masu? Isto tako koji kondić skidam? Pretpostavljam da je najlakši način probati karticu da li radi sa vanjskom antenom, ako ne hvata ništa onda skinem kondenzator koji mi kažete?

Zadnje izmijenjeno od: Yaxyo. 08.01.2009. u 22:21.
Yaxyo je offline   Reply With Quote