neznam..sve gledam sluske, i ove i ostatak te superiorne 7.1 ponude na trzistu..gledam i nevjerujem.
hebote, pa sve imaju samo VIRTUALNI dolby..znaci nekakvim procesorima daju kao surround zvuk.
ajd, ok. valjda je to fora sada..
..taj 7.1 dolby zvuk..virtualni..iz SAMO dva zvucnika..i nekakvog procesora zvuka..
..no sve se pitam,da odmah hitim svoju x-fi pro karticu i zalmanice..koje pazi, stare li tehnologije, imaju SAMO sest zvucnika u sebi..ili da sve to hitim malo poslije
ko tu lud..jel ima neki money-procesor da mi iz dve tisuce kn napravi 7.1 tisucu kuna? kad vec moze zvuk, kaj nebi i lovu mogli nabrijat
malo se sprdam, no procitavsi i creativovu ponudu, razerovu i ostatak ponude, nekako sam ziher da je zalman sa svojom inovacijom slusalica (iako sada vec godinama stara) napravio odavno korak ispred svih. brijem da i ove zvuce super, i da se vjerojatno iz dva zvucnika da isfurati nekakav realni surround zvuk...
no ipak, nekako mi se cini da je sirovi zvucnik za svaki kanal ipak nekako bolja solucija..a valjda ce se da to di isprobat..ono, fakat me zivo zanima..a kako slika govori vise od tisucu rijeci, pa pogledajmo to kucno kino na usima
znaci, jasno i glasno odvojeni zvucnik za sve kanale-prednji srednji i zadnji..fali jos woofer, no vjerujte na rijec, buce i vise nego dovoljno..
..no opet, 7.1 iz dva zvucnika..da, bas me to zanima..ili je samo komercijalizacija i smanjenje troskova proizvodnje dovelo do toga da prodaju muda pod bubrege upakirane u sarene kutijice velicine ves masine..
ali da, mozes zvucat ko alien..ili napaljeni los u doba parenja...uuuuuu vec mi se digo na pomisao zamjene krestavog glasa na TSu sa glasom omiljenog macho frajera iz popodnevne sapunice..brrrr krut ko batina