Citiraj:
Autor t3chno b0y
evo ja sad pogleda po 3. put Sumrak(Twilight)...mene je taj film bas očara nekako 
ima "ono nešto"...
|
Eto meni film koma... Tko god je pročitao bilo koju knjiga WoD ili oWoD, i koji je imalo upoznat sa tematikom vampira, zna o čemu pričam.
Neoprostive greške:
1. Vampiri na dnevnom svjetlu -> Gdje tog ima?
Samo možda starješine 1. i 2. generacije, eventualnp 3. generacije bi to mogle. Kad se zna d je 1. generacija sam Kain i par njegovih slijedbenika, i da su skoro izmrijeli, dođe mi zlo. To ubij sam doživljaj u filmu.
2. Vampiri postaju frenzy kad piju ljudsku krv? -> Kako netočno! Postaju frenzy, tj. polude ako ubijaju ljude, ne ako im piju krv.
3. Isisavanje nepostojeći otrov iz rane od ugriza! -> E na ovo sam se rasplako, otišao jednu zapalit i to je to! Kap koja je prelila čašu!
4. Par sitnih gluposti zbog kojih mi se bljuje, ma nemam riječi...
Ne znam kakva je knjiga, al u knjizi se valjda ne spominje nešto tipa "12:00, mi vampiri se sunčamo baš sam je super. Idemo pojesti nekog hrčka."
I već sam napomenuo, da umjesto vampira u ulogu stupaju vukodlaci, film bi imao smisla:
1. Dnevni hodači.
2. Frenzy kod hranjenja, teško kontrolirati bijes.
3. Mogućnost uklanjanja otrova iz žrtve, da nebi postao vukodlak prije punog mjeseca.
Eto toliko od mene, zato sam i rekao da je film glupost da boli.
Da, mala je kjut, ali ima i boljih ljubića...