View Single Post
Staro 08.01.2009., 00:27   #1629
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor t3chno b0y Pregled postova
evo ja sad pogleda po 3. put Sumrak(Twilight)...mene je taj film bas očara nekako
ima "ono nešto"...
Eto meni film koma... Tko god je pročitao bilo koju knjiga WoD ili oWoD, i koji je imalo upoznat sa tematikom vampira, zna o čemu pričam.

Neoprostive greške:
1. Vampiri na dnevnom svjetlu -> Gdje tog ima?
Samo možda starješine 1. i 2. generacije, eventualnp 3. generacije bi to mogle. Kad se zna d je 1. generacija sam Kain i par njegovih slijedbenika, i da su skoro izmrijeli, dođe mi zlo. To ubij sam doživljaj u filmu.
2. Vampiri postaju frenzy kad piju ljudsku krv? -> Kako netočno! Postaju frenzy, tj. polude ako ubijaju ljude, ne ako im piju krv.
3. Isisavanje nepostojeći otrov iz rane od ugriza! -> E na ovo sam se rasplako, otišao jednu zapalit i to je to! Kap koja je prelila čašu!
4. Par sitnih gluposti zbog kojih mi se bljuje, ma nemam riječi...

Ne znam kakva je knjiga, al u knjizi se valjda ne spominje nešto tipa "12:00, mi vampiri se sunčamo baš sam je super. Idemo pojesti nekog hrčka."

I već sam napomenuo, da umjesto vampira u ulogu stupaju vukodlaci, film bi imao smisla:
1. Dnevni hodači.
2. Frenzy kod hranjenja, teško kontrolirati bijes.
3. Mogućnost uklanjanja otrova iz žrtve, da nebi postao vukodlak prije punog mjeseca.

Eto toliko od mene, zato sam i rekao da je film glupost da boli.

Da, mala je kjut, ali ima i boljih ljubića...
Valg je offline   Reply With Quote