Citiraj:
Autor Speedbreaker
sori kaj ti ovak upadam, ali ako sam dobro protumačio ovu skicu mislim da ti nekaj krivo stoji na skici...
pogledaj grafičku kak stoji.Ona ti ima vga, dvi izlaze na lijevom kraju, a tebi je lijevi kraj u kućištu, pa te pitam kak ćeš onda sa kablom za monitor?možeš ga izvuć van ali...
nadam se da se neću osramotit
|
Lol da.. Moj bed. Prošli kejs sam radio btx style cpu dolje i grafa na desno jer je ploča obrnuta naopcake...
heh evo ispravih

THX! Dakle ubacio sam još dodatne promjene 2 venta + pumpa dole kako je NJUNJO rekao.
Znam da mi je sad cpu poslije pumpe i da pumpa malo zagrijava vodu prije cpu al to sam stavio da izbjegnem oštra sretanja (ovak ide ravnom linijom iz rezervara na pumpu pa na cpu). Nadam se da će jaći flow kompenzirat to malo zagrijavanje od pumpe...
Jedini bed u cijeloj priči je to što fakin CD grdo sprečava airflow na gornjoj rupi tj izlazu...
Kako bi donekle popravio tu situaciju pala mi je na pamet sljedeća ideja...
Ako spojim 2 rada 1 na drugi time sam uštedio nešto mjesta (par centimetara odstojanja od ventove te 2 police za ventove) i tako barem malo povećao aiflow break na gornjoj strani... No onda sam povećao debljinu rada na 10 cm.... ali vjerujem da to ne smeta tolko pošto je puš-pul.. Mišljenja... što je po vama bolje?