View Single Post
Staro 07.01.2009., 19:11   #26
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Terminator02 Pregled postova
Nisam siguran da je zračni tunel idealan u tim Chieftecovim big towerima, jer zrak ulazi "pod kutom" na kučište, pa dalje "skreće" uzdužno uz kučište.
Mislim da na tom dijelu zrak "gubi brzinu" jer ventovi u biti pušu u bočnu stranicu za razliku kad ulazi sa prednje maske.
Najbolje da ti pokazem slike kako sam ja to rijesio(otvoreno kuciste nakon 6mj):
Slika1 - Prednja strana, teski Home made, "Ubodna pila prodakšn" fino puse a necuje se jako, ja sretan:

Slika2 - Straznji otvor 1x12cm +12cm na corsairu + ogroman prostor sa 12cm rupom iznad corsaira(da se nadje):

Slika3 - "Moja pila" , nemam veliku sobu pa je na zidu, ovaj patent sam vidio u jedno cyber caffeu, slikano prije mj dana za razliku od gornje dvije.

Citiraj:
Autor Terminator02 Pregled postova
Također, ne mislim da BIG tower više ubija vibracje od ovog kompaktnog mini towera, zbog toga što su bočne stranice razapete između većih duljina pa lakše mogu rezonirati.
Stranica je masivna i jako teska za razliku ao "Al" stranica te ima "dumpere" svakih 5cm tak da po tom pitanju stvarno nema apsolutno nikakvih problema(cak i ako stranica nije zakljucana).
Uber Gosu je offline   Reply With Quote