View Single Post
Staro 07.01.2009., 16:57   #5
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
nema to veze sa temp. procesor (hladi ga AC freezer7) a ram hlade češljevi i turbo moduli od AC ali temp. na grafi mi se ne sviđa,jako je glupo rješen ispuh iz grafe(ECS gforce 8800gt)izlaz je usmjeren na bočnu stranu a ne kao na 9800 i 4870 seriji koja zauzima dva slota tako da vruć zrak ispuhuje van kučišta.I to je glavni problem stalno kruži vruć zrak oko grafe i diže joj temp.Antecov vent svakako ide na bočnu stranu da ISPUHUJE vruć zrak ali mi nije nitko odgovorio što sa ostalim vent. da li da mjenjam smjer protoka zraka kod stražnjih ventova???? P.S. prednji se mjenja i ide 120mm sharkoon sa 2000 okretaja što znači i duplu količinu zraka koju će usisati u kučište.
Da Aurora ima dobar airflow -to stoji sve dok ne staviš unutra jaku grafu a onda priča mjenja svoj tok, mislim(imam kučište 1 god) da sam za te novce mogao i proči bolje. Ne sviđa mi se temp. na grafi 80-90 C (mjenjana termalna pasta stavljen OCZ freezer) a rezultat te "visoke" temp. na grafi je upravo loš ispuh vrućeg zraka,stalno kruži vruć zrak koji sa vremenom postaje sve topliji zato što vent od grafe ga ponovo usisava(jednostavno je vent od grafe predobar i prejak tako da ne dozvoljava vrućem zraku da ode gore i da ga ispušni stražnji ventovi izbace) i grafa se dodatno grije te sa gornje strane oslobađa vrućinu koja se prenosi na ostale komponente( proc,matična i ramovi)
poker je offline   Reply With Quote