Citiraj:
Autor Brown Acid
Odakle mi dojam da stvarno misliš kako je to "malo"..
|
ovaj put krivi dojam

. mada, ako radi kako izgleda, to je nekako hebes ga, ali fency guba gust paket za svakog gejmera koji takve stvari voli...kosta ali jebga,i ferariji imaju kupce, kaj ne?
mada, mis PONOVO SAMO ZA DESNJAKE! znaci on je out!
tipkovnica, a kaj rec, zvuci odlicno, mada, ako je suditi po dosadasnjim, a probah i 11 i 15, nekako mi nisu legle. hebi ga kad se covjek navikne na z-board, onda je sve ostalo smijesno...ne mislim po kvaliteti (mada traje sad vec hmm trecu..cetvrtu hmm) ili po ugodi pisanja jer ima i boljeg, no ergonomije i prije svega iskoristivosti, tu joj nema nadaleko premca. a za 350 kn dobijes dve tipkovnice...ma necu reklamirat, vidi sajt
jedino me za ozbac privlace sluske..zalmanice su jos uvijek i glasne i super rade, no spuzve vec stenju...i zica...a i onak, kaj se nebi covjek ponovio

. a 125$ za 7.1 sistem, ako radi kako izgleda, fakat ne zvuci puno, gledajuci ostatak ponude.
no, ipak, krivi dojam ovaj put
i da, jel se jos nekom cini, ali izabrali su super fotografa. poslozio je stvari tak da izgledaju onak, u polukrug...kao jedan dio, ko komande spejsšipa...no, imam dojam da komadno posloze, nebi bio takav WoW efekat...hmm hmm