Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ja sa EP45 DS3P nemam nikakvih problema
Trenutno držim 2x1GB Kingston HyperX i 1 modul od 2 GB Kingmaxa, sve radi apsolutno savršeno mada još nisam probao klokati jer sad držim na 400 FSB pa mi je fino FSB/DRAM - 1:1
Probao sam bio staviti uz ta 3 modula jos i jedan Aeneon modul od 512 MB i opet - sve radi perfektno
Dakle sva 4 utora su bila popunjena, 2xKingston, 1 Kingmax i 1 Aeneon modul i radi bez problema u bilo kojim aplikacijama
|
Do sada sam probao kombinacije od 2x2gb+2x1gb sve kingmax (dvostrani), 4x1gb sve kingmax (dvostrani), 2x1gb Excelli ram+2x1gb kingmax (sve jednostrani). Niti jedna od navedenih kombinacija ne radi sa F8 i F6 biosom.
Hoće samo ako spustim na 667MHz što znaći da mi bilo kakvo klokanje otpada, a s obzirom da imam q9550 onda bi bila stvarno šteta da ga ne dignem do 3.8 koliko ide.
Više nisam pametan što da radim možda se upustim u kupnju ovih Gskill black series 4x2 gb ali to mi je 800kn i što onda ako ne radi? Reklamirat u ve-mila? Hoće li prihvatit reklamaciju? Ploča je stara nekoliko mjeseci.
Još da napomenem i meni također sve radi sa sva 4 slota popunjena ali izbacuje greške u primeu95 i OCCT. Znači na oko nije baš vidljiv problem ali kad se recimo igra onda se komp sruši nakon 30min-1sat.
Moja P35-DS3P nema nikakvih problema, guta od memorije što god staviš ali mi ova treba da mi pogoni crossfire. Jesam sebi uvalija probleme
Da ne spominjem da nabijanje napona na sve moguće komponente do nebesa i smanjivanje svih mogućih latencija nije imalo apsolutno nikakvog učinka.