Citiraj:
Autor Uber Gosu
radi se o MAXXIS ignitor gumi, s tim da 2.1 i 2.35 nemaju isti "kroj" zadnja je bas ono za sumu/soder stvorena 
|
Imao sam je i meni nije baš sjela, za šumu i šoder nije, više za all around, dakle i cesta i ovo, ali samo za šumu nije, nije loša al ima boljih. Kenda nevedal bi bio puni bolji izbor.
Citiraj:
Autor domy1
Ljudi ja trražim neku vilicu, ali od polovnih nema baš ništa u mojem rangu. Ima gdje novo u dućanu, možda neki popusti na prošlogodišnju robu il tako nešto. Znači cijenovni rang 1000kn, što manje to bolje. Bike najviše vozim po asfaltu, ali imam i izlete u prirodu 
Trek 4300 disk, ako je bitno zbog visine same vilice etc.
|
Samo RS Tora, eventualno neki Marc samo je problem što nema više zastupnika za Marc u HR pa je problem ako treba reklamirat ili neki servis napravit, dok za RS ima, druge osobno ne bi gledao.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
vjeruj mi ja ima, bas tu toru 289 i nezelis ju, dodaj malo za jacu jer ova je dno dna, cak se usudjujem rec da ovaj suntour pere u prerformansama gadno, probao i tvrdim iz prve ruke.

|
Dno dna je ovaj Santour, bolja od Darta je, ali od Tora no way, osim toga nakon malo jače vožnje nakon cca 1 god je za bacit, niti jedan Santour se ne može uspoređivat sa Torom čak niti sa MZ Compom od Marca.
Citiraj:
Autor domy1
Baš sam na samoj granici s lovom, jooooj. A šta kažete na Marzocchi MZ Comp 130mm imam ponudu za 500kn?! Znam i sam da nije kao ova tora, ali, hmm
|
Ako si malo teži bit će ti ok, ako nisi onda će bit tvrd. Inače je i to isto ok vilica.