View Single Post
Staro 07.01.2009., 00:11   #1377
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Ok nVidijaši, ajde trebam jedan savjet, neda mi se sad otvarat novu temu a nisam uspio naći ništa korisnoga na netu, sve neke prastare usporedbe bez slika ili pak favoriziranje zelenog ili crvenog tima, pa mi treba savjet.
Radi se o 6800Le seriji, koliko jedna takva može vrijedit polovna, te koja kartica iz crvenog tabora bi joj bila konkurent što se tiče snage u igrama.
Ovdje ne govorim o otključanima 6800LE na 6800GT, već sam vidio da se to može ali isto tako i da ne pali na svim karticama, pa znači trebam nekakvu sliku mogućnosti same 6800LE u odnosu na npr. x800 ili nešto takvo, te njena trenutna vrijednost u krznašima.
Naime radi se o tome da me jedan klinac molio da mu nabavim agp grafulju, a ja trenutno imam 200kn na raspolaganju, pa me zanima šta sve mogu dobit od oba tabora za tu lovu, da se mogu normalno COD4 i slični naslovi pokretat.
Naime, ja imam u posjedu 9600xt 256mb ddr2 ali je već obećana nekom drugom, pa mu nemogu nju dati, a neki dan smo igrali malo na njoj i vrti ga solidno na minimalnim detaljima u lanu, ali ipak bi mu trebalo nešto malo jače od toga.
Svi savjeti su dobrodošli