View Single Post
Staro 06.01.2009., 21:17   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Moram editirati post,pošto sam probao drivere jučer kasno navečer na mobilnoj 8400M G kartici sa 128mb, i mogu reći da sam oduševljen. Kvaliteta 2d slike je ono prvo što mi je upalo u oči,nekako kao da se popravio brightness i kontrast u windowsima,boje su življe i dosta kvalitetnije. Ne više onako isprane,dapače ma..skoro kao ATi . Nadalje, odvrtio sam dva DivX-a i jedan DVD i tu se definitivno vidi pomak nabolje, pogotovo kod edge i noise reductiona,čista petica.

Sad ono najzanimljivije,smiješno ali i sa 64-bitnom grafom ovog kalibra i ovim driverima sam uspio odigrati Fifu09 sa medium detaljima,ostale starije igre naprosto lete,šta je najbolje nisam odvrtio Vantage,ali navodno po njihovom grafu,performanse su se uduplale . U svakom slučaju,da zaključim, driveri su must za sve sretnike laptopa sa nvidia grafikama serije 8 i 9.

Sad lupam malo glavom o zid šta grafa nema 256mb i nije 128bitna..onda bi imao gamerski lap već malo pomalo ,ali i ovo je ok,400/800 su inače taktovi ove,Dx10 je,shadere ima,i dovoljna je za multimediu i nezahtjevne igre unazad 3,4g.

Driver ocjena 10/10.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 07.01.2009. u 09:21. Razlog: Potvrda o driverima
thedream je offline   Reply With Quote