Dobar dan,
na ovaj forum sam se registrirao prvenstveno zato sto sada imam jedan velik problema sa racunalom, a i
problemi su cesta pojava na mom racunalu. Sadasnji problem je taj da sam dobio racunalo s popravka(razlog
popravljanja je bio taj sto sistem konstanto pada ili se pojavi greska prije ucitavanja windowsa koja glasi :
A disk read error occured
Press ctrl+alt+del to restart i nakon toga se pojavi opet ista stvar....). Na popravku su svi testovi hardvera
bili u redu
i napravljeni su bili nekoliko puta.Sve je bilo obrisano sa hard diska i covjek je rekao da bi sve
trebalo funkcionirati.Sadasnji problem je moja greska.Pri instaliacij windowsa napravi sam 2
particije c i d te sam formatirao c particiju i setup je kopirao fajlove na racunalo,a zatim se resetiralo.
Misleci da se nisu windowsi instalirali ponovo sam formatirao disk i setup je poceo kopirat fajlove a tada sam
shvatio sta radim i restartirao sam racunalo.Krenio sam formatirati c particiju i na kraju mi se pojavio ovaj tekst:
SETUP WAS UNABLE TO FORMAT THE PARTITION. THE DISK MY BE DAMAGED.
MAKE SURE THE DRIVE IS SWICHED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOUR COMPUTER.IF THE DISK IS A SCSI DISK, MAKE SURE YPUR SCSI
DEVICES ARE PROPERLY TERMINATED.CONSULT YOUR COMPUTER MANUAL OR SCSI ADAPTER DOCUMETATION FOR MORE INFORMATION.
YOU MUST SELECT A DIFFERENT PARTITION FOR WINDOWS XP.
TO CONTINUE PRESS ENTER..
tada sam izabrao drugu particiju i upozorilo me da ce formatirati i c particiju i nakon formatiranja se pojavilo isto upozorenje
sa krajem..
SETUP CANNOT CONTINUE. TO QUIT SETUP PRESS F3..
.... pomozite...
STO BIH JA SADA TREBAO RADIT I KAKO DA INSTALIRAM WINDOWSE...