View Single Post
Staro 06.01.2009., 11:53   #1392
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
@win32

Deluxe nema 13 kg, ima 15 (bar po netu...)

Al ne kužim te baš ako je granica bila 15k kn zašto si uzeo baš taj model (košta 6-7000kn ) a ne neki skuplji jer na Hossu nisu djelovi baš tak jako super...
Gle, znam sigurno da nema 15 kg...
Zasto sam uzeo bas taj model!? Hmm.....prvo i najvaznije mi je bila geometrija i polozaj samoga tijela na bajku....i nekako mi je to sve na ovome Hossu bilo kao radeno za mene. Naravno, Deluxe mi je bio zadnja opcija jer sam i prije imao Hossa pa sam htio tek toliko promjeniti bajk i can ni ne uzeti Konu...onako iz znatizelje.
Prvo sam gledao jedan Cannondale pa neki KTM koji sam vec duze skicao. Kada sam sjeo na KTM toliko me razocarao da je to bilo strava...unatoc tome sto su djelovi bili puno bolji nego na Hoss-u....
Znam da sam onda malo jos njuskao po gradu, isprobavao neke bajkove i na kraju otisao na "brdo" i opet uzeo Hoss-a, samo Deluxe verziju.
Inace, kao sto sam rekao vozim poprilicno dugo i nije mi to prvi bajk....uz to vozim i na malo duze relacije i nikada mi do sada nije bila njegova tezina problem.
Ono sto me jedino smeta je npr. sic i gume....gume su mi katastrofa, a i sic nije bas neki...uglavnom ne pase mi za straznji dio!
Uz to sam kupovao dva bajka....nasao onaj koji mi se svida i cak nisam ni znao odmah da je toliko snizenje koje me lijepo iznenadilo.

P.S.

Kada netko bude za voznju neka se javi!
Jedina trgovina tj. jedino nisam isao Trek isprobavat, jer ga iz principa ne zelim vozit.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote