Evo jednog neobičnog problema.
Običaj mi je svaka dva mjeseca reinstalirati windowse,no sad ih nisam reinstalirao već četiri ,a primjetio sam da mi je komp nešt sporiji,pa rekoh ajde da ga reinstaliram.
Nakon reinstalacije uredno instaliram drivere,no kad dođem do ner-a,instalacija se zaustavi na 98 % i javlja da je "blablabla.cab"is corupted or missing.Probam skopirat instalacijski cd s nerom na HD,ali ista priča samo što ovaj put drugačija poruka (ne mogu pronači blablabla.cad odaberite mjesto filea). Pustim nero k vragu i odem na Microsoft office,kad ono ista priča,no primječujem da se ne zaustavlja na istom mjestu već na različitim.
Kao da windozi ne raspoznaju cab datoteke(odakle i naslov teme)
Neznam,zapravo mislim da to baš i nije sof problem ali dok ne odgonetnem dal je il ne, nemogu temu staviti u hard problem.
Samo još da napomenem da sam prije prvog reinstaliranja primjetio samo jedno zagonetno restartanje,no poslije tog prošlo je puno vremena i bilo je sve u redu,znači nikakvih problema ni s čim prije prve reinstalacije nije bilo.No možda nisam koristio instalacije s cab datotekama ? ko zna !
Sory što je tako opširno ali isto tako je misteriozno.Do sad se nikad nisam susreo s takvim problemima ni sličnim.
Nakon sveg da još kažem da sam win reinstalirao i treči put i nisam stavljao nikakve dodatne drivere već samo one od winsa koje su ih oni sami prepoznali po defaultu(plug and play) i onda pristupio instalaciji nera i isto se desilo.
Memoriju bi isključio zbog tog što je skenirana mem test-om i bez greške.
HD bi isključio(po meni) jer se isto dogodilo nakon kopiranja instal cd-a na HD.
IDE kablovi-?? molim komentar
Procesor i matična ??? molim komentar
Napajanje ??? (sumnjam ) --molim komentar
Pomozite !!!