eto i mene sa jednim problemom... radi se o ADM-u
kupio sam tu od covjeka sa foruma gainwardovu GeForce 7900GS 256MB, kupljena je 04.05.2007. i dobio sam sa njom originalni racun te svu popratnu ambalazu i bundle
bilo mi sumnjivo sto nisam dobio i jamstveni list pa sam im poslao upit dal je garancija ostvariva bez jamstvenog lista, a odgovor koji sam dobio od njih je sljedeci:
Citiraj:
Poštovani,
trebali ste dobiti jamstveni list uz karticu bez kojeg nažalost ne možete ostvariri jamstvo.
Na jamstvenom listu možete vidijeti koliko je jamstvo, jedno vrijeme se davalo godinu dana jamstva na Gainward kartice pa nisam siguran bez jamstvenog lista da li je jamstvo 12 ili 24 mjeseca.
Broj od servisa je 01/6399-920, pa ako imate kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte.
Sa štovanjem Hrvoje Jadrijević
|
ok, idem se javit covjeku od kojeg sam ju kupio i pitat ga, mozda mu je jamstveni list ostao negdje doma tj. zaboravio ga je staviti u kutiju... odgovori koje sam dobio su:
Citiraj:
Kad sam kupovao dobio sam do njih samo račun.
Tako je bilo prije dvije godine. Za sve one stvari koje su na računu nisam dobio nikakav jamstveni list.
|
Citiraj:
Oni su mi dostavili robu i jedino što sam dobio je račun. Ništa mi drugo nisu dali. Budem ih ja nazvao u srijedu.
|
ja vjerujem covjeku pa bih zato vas htio pitat dal se mozda sjeca netko kod kupnje u ADM-u prije cca 2 godine dal su se dobivali jamstveni listovi te kako da se dalje postavim...
inace, kartica radi dobro, ali kopka me to... necu da netko od mene radi budalu buduci da mi je covjek od kojeg sa kupovao karticu rekao da je jos pod jamstvom
hvala