View Single Post
Staro 05.01.2009., 15:42   #13
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor maxxp Pregled postova
An ti definicije...ćiji si ti glasnogovornik?
Dali se priupitaš šta sa komponentama u npr. Iloku, Cavtatu ili recimo Komiži.
Odgovor je samo jedan. Vračaju se u trgovinu kako 7. tako i 277. dana trajanja garantnog roka.
Kao kupca uopće me ne zanima gdje im je servis.
ti si pao sa marsa? nisam ja ničiji glasnogovornik, ja sam kupac.

Citiraj:
Autor links
...Zamjena dijelova prije provjere ispravnosti navedenih nedostataka nije moguća, ako u cjeniku za navedenu grupaciju artikala nije drugačije navedeno (npr. u slučaju reklamacije artikl se zamjenjuje 1 za 1 u garantom roku). Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete od strane Links d.o.o. nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Jamstvo ne pokriva nedostake, oštećenja i kvarove nastale nestučnim i nepravilnim rukovanjem. U nepravilno rukovanje su uključeni i propusti poput spajanja uređaja i artikala na izvore energije koji nisu propisanim upustvom za uporabu, te korištenje uređaja u nepredviđenim uvijetima i prostorima..Pravo na ostvarenje jamstva korisnik gubi i u slučaju neovlaštenog popravljanja artikala i uređaja, te isto tako popravka od strane treće neovlaštene osoba.Links d.o.o. ne odgovara za podatke na računalu, HDD uređaju ili bilo kojem uređaju koji služi za pohranu podataka.

EVENTUALNE TROŠKOVE NASTALE TRANSPORTOM ARTIKALA DO LOKACIJE SERVISA TVRTKE TE POVRAT ISTIH NOSI KUPAC.

U slučaju reklamacije artikala koju Links d.o.o. servis proglasi ispravnom biti će naplaćen servis po trenutno važećem cjeniku servisa.....
Citiraj:
Autor hgspot
Dostava je besplatna za iznose račune iznad 2.000 kn osim za račune koji sadrže proizvode bijele tehnike (npr. hladnjaci, mikrovalne pećnice, štednjaci...), a za koje se dostava naplaćuje prema zasebnom cjeniku (vidi niže). Za iznose računa ispod 2.000 kn cijena je 50 kn/15 kg težine. Dostava robe na servis i sa servisa za robu sa računa čiji iznos premašuje 2.000 kn, te ukoliko se radi o opravdanoj reklamaciji, također je besplatan.
Citiraj:
Autor hardveraj
Jamstveni uvjeti i servis:
Trošak povrata robe u slučaju reklamacije snosi kupac, a trošak slanja robe sa servisa odn. reklamacije snosi Hardveraj. Servis neispravne robe vrši se tek ukoliko je predočena sva dokumentacija dobivena uz komponente. Uz svaku poslanu reklamaciju potrebno je opisati nastali kvar! Jamstveni rokovi su istaknuti uz svaki proizvod u ponudi, osim uz kablove i slični potrošni materijal na kojeg nema jamstva. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti, nestručni overclocking itd. !!!
U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u zakonskom roku od 45 dana od prijema robe na servis pružamo mogućnost povrata novca.
mymoon je offline   Reply With Quote