View Single Post
Staro 05.01.2009., 15:40   #476
Tomilajko
BadBoss
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
A jeli, moram se onda tamo ubaciti
Koliko sam čuo, GFT je sličan FTNu što se ratia tiče, ne?
GFT dođeš u njihov irc kanal i pitash za invite, morash u prilog dati nekoliko svoji user details linkova sa drugih trekera gdje te isčekiraju i onda možda puste (iako teško).....nema ratio kao ni na FTN s tim da u 5 dana ti treba biti seed on od 48 sati, tako da nema brige sa eventualni prekid preko noći i slično.tamo njihova skripta automatski izbacuje ama baš sve što scena izbaci dok useri mogu uploadirati pakove kako ih je volja....

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Nego jako mi je ovako kad se ekipa dođe pohvalit šta ima pa se krenu vadit pusti ScLovi, Sctovi, bitmetvovi, razno razni ***** ****** **** sajtovi
A kad tamo ka glupan na pozivnicama pitaš ima li ko, onda te ne jebe živa sila, još te i popljuju da koji kurac to tražiš, da to nema nitko od Hrvata
ja na top trekere pozivam isključivo provjerene ljude koje na ovaj ili onaj način znam i ljude koji bi htjeli pomoći trekeru na neke druge načine kao što je dizajn u jednom slučaju i support na forumima u većini drugih slučajeva, trejdere odmah križam u startu jer sam s njima imao previše problema u prošlosti, isto kao i kolektore koji upadnu u "težak" treker pa kontaju da im nije baš nešto i ne korsite ga il skuze da je sličan nekom low level trekeru al je bilo samo teško upast pa na kraju trejda za nešta drugo i opet mene osramoti....

ja recimo nisam tražio rabbitov invite već su mi ga ponudili i ja sam prihvatio, na isti način uskoro upadam u wheel čim otvore mogućnost zahtjeva za inviteom.

p.s. za SCT sam podijelio 6 invite do sad i 3 su banirana, dva na moj zahtjev jer sam ih sam uhvatio da skidaju pakove i uploadiraju na druga mjesta...nevjerojatno kakvog smeća ima među torentašima

btw na rabbitu ima solidno Hrvata i srba.,međuostalim fastest uploader je Hrvat, a na wheelu je srbin high ranked stuff a ima nekoliko VIP-ova naše gore listova

sa rabbita

Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
pa koliko sam ja proguglao na taj GFT se moglo upasti (realne shanse) preko irc, ali se vishe ne djele pozivnice. na #gft-support vele da ce biti poslije 20og
ne djele se preko kanala, ali određeni useri (poput mene ) mogu pozivati ljude koje žele

Zadnje izmijenjeno od: Tomilajko. 05.01.2009. u 15:50.
Tomilajko je offline   Reply With Quote