View Single Post
Staro 05.01.2009., 00:52   #959
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
imali li ko iskustva i misljenje o Silverstone napajanjima

trebam pouzdano, jako, tiho i bilo bi dobro modularno napajanje pa su mi Silverstone napajanja upala u oko
je da su skupa za po..... ali cesto bude ona koliko muzike toliko para, a pokousavam udovoljit kriteriju "pouzdano, jako, tiho, modularno"
pa ako ko ima kakvu sugestiju za napajanje nek je da
inace sistem je za sada maksimalno povuka 470 W pa pokusavam ostat na sigurnoj udaljenosti od 80% deklarirne snage + sta tako i manje grijem napajanje a samim time i razina buke je manja
evo jedan skupi primjer koji mi dobro izgleda ali da li je i dobar u zivo je pravo pitanje
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4799

ps-tagan kojeg imam (700W dual-engine) je bucan ko omanji mlaznjak na punom gasu u niskom letu
Silverstone su jako kvalitetna napajanja (večina Made by Enhance). Po mojem mišljenu najkvalitetnija na svijetu uz Seasonic, Enermax i Corsair (Seasonic i CWT). U vezi dotičnog napajanja sam našao par pouzdanih reviewa (link i link). Mislim da Gilbert ima Silverstone napajanje pa ti može nešto više reći. Ali na tvom mijestu bi ja prije išao na nešto ovakvo. Jako tiho i kvalitetno napajanje (još i pored svega modularno). Bude guralo tvoju konfu bez ikakvih problema.
Hei$$e je offline