Citiraj:
Autor elvis again
Jesi mozda vagal Hoss-a? Kolko to cudo ima kila?
|
Ne znam sta je ekipi koja se kao zali na tezinu Hoss-a....ali uistinu ne kuzim!
Imao sam "obicnoga" Hoss-a i sada Deluxe verziju i tezina je cca 13 kg!
Kada sam kupovao ovoga nije bilo granice sa lovom....tj. limit mi je bio cca 15000 kn. Obisao cijeli grad, isprobao pun kufer bajkova i na kraju opet uzeo Hossa, samo Deluxe verziju. Zakon geometrija....taman kao da je raden za mene! Oni koji pricaju o nekoj tezini Hossa nemaju pojma...IMHO. Sta mi tu netko hoce reci da je to "tezak" bajk!?! Daj nemojte gluposti pricati...jer ako netko osjeti razliku od cca 1.5 izmedu bajkova onda mu svaka cast! Upravo ta rasprava se vodila na newsima prije par godina...bajk je odlican, cvrst, super djelovi, rama i geometrija zakon...jedina zamjerka mi ide na gume koje po meni nisu bas ok i definitivno ih trebam promjenit.
Godinama vozim bicikl, a i dosta sam ih promjenio.....i nikada nisam imao zamjerke na tezinu....uvijek je bila rijec ili o samoj geometriji, dijelovima ili nesto sasvim deseto...ali bas da mi je nesto znacilo dali bajk ima 12 ili 13 kg....isss....glupost! Ok, ako je razlika izmedu nekih modela recimo 5 kg onda bi to osjetio...ovako 1 kg vise-manje nema nikakve veze.