View Single Post
Staro 04.01.2009., 14:06   #146
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Upravo ta Gainwardica sa 55nm čipom, ali ne po toj lovi sigurno Ići će ona raznim kanalima ispod 1k kn

Koliko je to čudo glasno, da ne dobijem kao frend sa XFX-om kombajn u računalu? I jesu li sve generičke(referentne) ili ima varijacija na temu jer vidim da je i XFX-ova u ADM-u gotovo istog dizajna hladnjaka....

http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6063

Koja je uopće razlika između ove obične 9800GTX+ od XFX-a i 9800GTX+ XXX tkođer od XFX-a ali 300kn skuplja, osim većih klokova?
Mislim da ih 90% dolazi sa referentnim coolerom,upitaj razera,dosta je aktivan na toj temi. Šta se mene pita,da ju dobijem oko 1k kuna,to je super deal,jer je kartica solidan clocker i performa dobro na 1920x1200,šta mi treba.

Sad,dal bi mijenjao 3870x2,za nju. Pa u nekom VPU recover crashu,i bi,jer mi je navrh qrca ATi više došao.

Za karticu između 4850 i 70 po 1000kn,good deal diz.

A koliko sam ih gledao po netu,razlike su samo u clockovima zaista,bundleu, i prefleshanom BIOS-u.

Eventualno,kažem,eventualno,može se dogoditi šta sam čitao za Black Edition od XFX-a negdje,ne ulazim jel točno ili ne,da se da softverski vmod raditi. U to nisam siguran. Ali ta dođe 1700kn.

Mislim da ću ja ići ili na 4870DHT po 1400kn,ili kao ti,ako uleti nekom alternativom oko 1000kn,na tako neku 9800GTX+. Veoma solidna kartica, iznenadio sam se.

Imaš na overclockclub linku gore review XFX modela..makar ga ne voliš hahaha,pa pretpostavi malo glasnoću,sigurno nije beba u loadu.
thedream je offline   Reply With Quote