sad cu pocet lagano skupljat pare za popravak mog focusa pa me zanima sto bi mi preporocili da uzmem, d aznam do koje cifre da skupljam
dakle prva felga tj cjeli kotac, dali se ispalti uzimat cjeli kotac disc ready, il kupit zbice i obruc pa dat u servisu da mi sloze posto imam glavicinu (il kak se to zove), ili 3. opcija dali se isplati ravnat tu felgu koja sad je (negdje ispred ima slike cak mislim, al stavit cu sutra slike kak sad izgleda, za docarat jedva prolazi kroz rock shox toru kad sam ju poravno nogom u sumi

) onda dalje, puknuta rucica za shiftanje u vecu brzinu na prednjem shifteru (sram x7, slika takoder sutra) dald a uzimam opet x7 il da platim svise pa na x9 il nesto drugo?, dalje sic katastrofa (visi na jednu stranu kak je popigan, da se vozit al ne duze od 5-6km jer se osjeti jako kako je popigan) i zadnje ono sto me najvise muci... poslije pada i dok sam se spusto disk je prednji koci stalno al ne cijelo vrijeme nego onak zakoci pa pusti, mislio sam da je popigan jedan dio pa kak on naleti tako zakoci, ali skino sam ga i stavio na staklo disk je ravan, onda sam iso gledat nosace one kaj drze kocione celjusti i necine mi se da su popigane tak da neznam kaj tu zeza :S
btw on se da sad vozit (felga prednja od starog treka, nema kocnice prednje), shifter sam postavio na srednji lancanik i onda sma na zadnjem shiftam, za sic pretrpim to malo kaj se vozikam sad dok ej hladno relacije ducan natrag i takve kratke relacije...
EDIT: sad sam se vratio (23:40) od frenda (sa biciklom naravno) SMRZNO SE!!! a nisam preso 2km... (@elvis: od tvog suseda

do vojarne tam (mene)) ruke bole od hladnoce

(naravno rukavice nisam imo

) ocito na termometru -7