Citiraj:
Autor Dizel
Ma i sto ce 4GB rama pod WinXP? Ja sam imao 2GB, pa 4GB i sad opet imao 2GB i isti kurac. Razliku ja ne kuzim cak i pod masnim opterecenjima.
Ne kuzim kako uopce razmisljati o 9800GT za klinca od 10 godina, i ovo sam mu uzeo jer su mu tu u selu za iste pare slozili konfu sa 8500GT, sramota  I onda mu kazu da za iste pare moze dobiti istu konfu tu u selu i fino ga olesit na prijateljskoj bazi. Razmisljao sam uzeti Sapphire HD4670 ili tu XFX 9600GSO i eto, izbor je kakav je. Jebiga, trebao sam se drzati ATi-ja.
|
Ma ja ATi više mrtav neću kupit..bar ne x2 karticu. Gledam prodat svoju i uzet ću BFG Maxcoricu 260 ili ovu Force3D 4870 sa onim coolerom,meni čisto dosta,a nešto i jače i novije od moje x2. I valjda 10 puta stabilnije,evo sad mi se opet događa nakon par mjeseci,igram igram ETQW,sve na full,extra detaljima 1920x1200,leti igra valjda preko 40 fps,i bum. Driver stopped responding,and has succesfully recovered. Neću to trpit više..ni pod razno.
Događa se u valjda 90% igara,probao sam i vsync on,off,i AI,disabled,advanced,bla bla. Sve drivere od 8.10 do sada,XG drivere,sve. XP,XP x64 i Vistu 64. Uvijek isto.
Možda je do 8gb RAM-a,tko zna? Pa OS ne adresira pravilno ovih 1gb na grafi pa izbacuje driver.
Ne znam,kad me lupi žuta minuta prodajem jedan kit 2x2gb Corsaira svog DHX2 po nekoj đaba cijeni i ovu 3870x2,isto đaba. Još par revizija drivera i čisti OS ću probat..na 4gb..pa ću vidjeti..
@ maX - ajd budi frajer pa uzmi još jednu

)), ja ću prodavati brijem,uskoro..kroz mjesec dana garant.