Citiraj:
Autor thedream
Mislim da dizelu nije bilo bitno 10godišnjaku koji igra LEGO racers uzeti gamersku karticu tog kalibra. Uz to,799kn nije isto kao i 590 koliko sa popustom izađe ova GSO.
Profilirao je konfu sukladno namjeni,a ne svojim osobnim željama. Čak je uzeo samo 2gb rama,pa se lako nadogradi kroz godinu,dvije,kad ga opere malo CoD ludilo  .
Na sve misli taj dizel  ..
Sad 200kn dolje gore,to se slažem..ali overkill je i ta grafa za namjenu računala..ustvari,sukladno monitoru,posve je pogođena. Da nije coolera kako je rekao, i shitex towera.
|
Ma i sto ce 4GB rama pod WinXP? Ja sam imao 2GB, pa 4GB i sad opet imao 2GB i isti kurac. Razliku ja ne kuzim cak i pod masnim opterecenjima.
Ne kuzim kako uopce razmisljati o 9800GT za klinca od 10 godina, i ovo sam mu uzeo jer su mu tu u selu za iste pare slozili konfu sa 8500GT, sramota

I onda mu kazu da za iste pare moze dobiti istu konfu tu u selu i fino ga olesit na prijateljskoj bazi. Razmisljao sam uzeti Sapphire HD4670 ili tu XFX 9600GSO i eto, izbor je kakav je. Jebiga, trebao sam se drzati ATi-ja.