Nije
Odlucim zamijeniti svoje JNC kuciste/napajanje, procesor, cooler prije nekih 7 mjeseci. Odlucim otici u tvrtku koja ima prodaju i servis racunala kraj moje kuce. Buduci da nemam vremena se peglati s glupostima dogovorim se s gospodinom da buduci da kupujem komponente u njih sve iz moga kucista prebaci u novo, stavi procesor, pastu i cooler besplatno naravno. On se slozi a ja mu odnesem JNC kuciste i dogovorimo se da se vratim oko podne. U podne bas je radio na mojem kompjuteru otvorio je pastu i cijedio kao neki umak po jezgri procesora odmah sam se uhvatio za glavu i zaderao alooooo

a on se nasmijesio i rekao sta vise to bolje

. Dosao je red da postavio Dr. Thermal cooler. To vam je cooler gospodo koji nema klacalicu na natezanje po sredini .ima jednostavni drzac koji ide lijevo desno nemoze ga se nategnuti vec se uslize lijevo pa desno, onda se jedna velika poluga zakrene i s time nanese pritisak na jezgru naj jednostavniji cooler na svijetu. Gospodin je taj cooler namjestavao sa odvijacem upirajuci u jednu stranu drzaca zeleci ga nategnuti da uhvati umjesto da ucini lijevo-desno. Dok je tako pritiskao ono sto se pritisnuti neda falio bi i odvijac bi zabio u maticnu

. Na kraju sam mu rekao treba li sto platiti on je rekao ako imas za pice.... , dao sam mu 100kn evo ti sine kad si tako glup zasluzio si
Kasnije popodne " Kakva pasta " komedija o gosparu kad je pokusao kupiti pastu u selu poput Dubrovnika