View Single Post
Staro 03.01.2009., 10:32   #769
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Hvala prika - to je sve što ću reći na ovoj temi, a mislim i na ovom forumu više. Pa nek tata kupuje i dalje ....
..ne tebi,joj bleso..nego te momak očito čitao,pa se ugledao i upio tvoje riječi,što samo po sebi nije loše dapače,al mu samo kažem da mu to ne treba ako se misli igrati..

Vidiš kako je McG odmah skužio šta sam htio reći. Da oće benchati cijele dane pa super,može i 15 CRT kako dizel kaže,gajba i ajmo,0-24 crash test. Ali bmk..

Glupo je očito svoje mišljenje iznositi na ovakvim temama, nisam ja rekao da ti ne valjaš,ti cijeniš sigurno više svoje komponente od malca,ali pozvao sam se samo na rečenicu,sad će on kao vratiti na 3.6,pa čekaj reko,idem vidjet za šta mu to treba...kad ono 9800GTX+ i 17 LCD. A brije na izvlačenje fps-a..

250 umjesto 200?! u CoD,ma daj..al rekao sam,bmk.

Nemoj mi se ti metak odmah vrijeđati,čitaj opet,rekao sam,da neće postati novi ti,šta je u biti..kompliment...zar ne? Čudno,kad se nešto kaže i iznese IMO,odmah su svi mimozice,a kad treba prijaviti post,onda je red ko za crni kruh u konzumu,nemojte biti mimozice,pričamo.

Savjetujte ga radije da mu je i stock takt dovoljan za igranje na toj rezoluciji,to nitko nije rekao,nit je htio. BMK,bio sam dobronamjeran.
thedream je offline   Reply With Quote