View Single Post
Staro 02.01.2009., 20:19   #758
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor d_azriel Pregled postova
jbt..zaš ak mogu zaš nebi..kaj..bez zagrijavanja i sranja ak može bolje i jače zkj ne bi..ma ono kaj se ja tebi imam opće opravdavat..ti imaš svoj komp, ja svoj..i boli te da ne kažem kaj ..eto..ajd..uživaj

A očito onda ovo prvo,starim... Ako tebi treba 4ghz za tvoje komponente ja ću kupit još večeras plejku 3 i sve sterat u 3pm. Forum je javna stvar i svatko svoje mišljenje iznosi.

Uostalom,bmk. Samo kažem,i meni su govorili,pa sad i ja govorim.

Imaš RAM na 800,fsb ti je 1600 kad postaviš na 400x9,i sve ostalo je overkill. To govorim ne zato šta tako piše u BUG-u ili na pcplay forumu,nego zato šta radim na takvom stroju,koji je sličan tvom.

I nemam po tom pitanju nijednu grešku. A imam 24 monitor,ti 17.

Samo ti dobronamjerno kažem,da ti je i stock dosta..ali clockerskih entuzijasta nikad dovoljno,to apsolutno.

Ali sumnjam da će se u tebi naći novi maX,razer ili netko treći. Prije ćeš nešto sprčiti i otvoriti još pet tema..ali svi smo to prošli.. Samo ti lijepo pristojno kažem,da komponente koje ti je kupio tata ne moraš zapaliti da bi bio novi bullet1 tu sa foruma, ili među top 10 ili 50 3d čmark liste.

A sve radi super u rasponu od 3.0-3.6. To je dobronamjerno,mladac. Ne da ti solim pamet. Imam iskustva još od clockanja valjda 486tice.
thedream je offline   Reply With Quote