View Single Post
Staro 02.01.2009., 17:13   #276
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Vidim da se zalite sto neke firme naplacuju 400 i vise kuna a vas zajebavaju za 200. Morate shvatiti decki,da u firmi mozes zatrazit racun za usluge,da firma odgovara za ucinjeno,da firma mora stajati iza svojih poslova,da firma u ocima ljudi znaci puno vise nego "fusher" . Isto je i u svakom drugom poslu, u firmi placas,kod fushera prodjes jeftinije. Nije bitno jel fuser napravi bolje ili ne,fusher je fusher. Ja znam puno fushera u gradjevini koji su veci majstori od onih koji imaju firme,ali ja ih POZNAJEM i znam da radi bolje i opet mu necu platit isto kao firmi. Mozda isto,ali viseod toga necu. Niti ce on trazit vise. Ipak je fush. Ljudi traze fush jer ne zele platit firmi. Budite korektni i trazite realne cijene. 200 kuna za Instalaciju windows-a sa popratnim software-om je realna cijena. Niti ne placate pdv niti porez na dobit. 200 cistih kuna, niti ne riskirate nekakve kazne radi instalacije nelegalnog software itd itd. Druga stvar je raznorano podesavanje koje uzima po par sati vremena pa zelite vise naplatit sto je sasvim normalno. A to sto se tice benzina,nemojte ici autom kod nekoga ,idite gradskim prijevozom. Ako idete kod nekoga PO MASINU,naplatite benzin i gotovo. Sad bi vi zaradili i na benzinu,i na okretanju volana,i na zivciranju zbog prometa itd itd. Mozete,otvorite si firmu pa naplacujte po tarifi. Samo moje misljenje, bez ikakve uvrede ikome.
spawn je offline   Reply With Quote