Citiraj:
Autor Burko
ok, samo sto ovdje nije bila rijec koliko zakonski se mora/treba cekati, nego je rijec o reakciji autora teme da je xyz trgovina "gamad" i "cobani" zato sto treba cekati 3 tjedna.
|
Gle, reakcija od autora posta je malo "teska"....ali u servisima rade razno-razni ljudi...ima dobrih...ima idiota.....kao i u svim ostalim poslovima, ali nekada uistinu zavlace sa svime bespotrebno.....a najcesce radije necijega nemara i zato sto im se ne da.
Frend tu na forumu je dobio shebanu plocu iz Ve-mila....i koliko mi je poznato vec ga skoro 2 mj. ili cak i vise zavlace oko nje, a od ploce ni "p"!! E sada, sta na to reci!?!? Vise od 2 mj. cekati na obicnu glupu plocu....a vratio ju je u trgovinu kroz 2-3 dana od kako ju je kupio! I stalno one fore.....ma sada ce stici...iduci tjedan...sutra.....za dva dana....a ploce nema vise od 2 mj ili mozda cak i vise!
Sta na to reci!? Toliko o servisima....

Mislim da je to moja ploca u pitanju da bi to drugacije islo, ali frend je miran decko i sve na lijepi nacin proba rijesit...probam i ja, ali ako ne ide lijepo ide drugacije.....