Imam jedno pitanje a ne znam koja tema je prikladnija od ove, kupio sam polovni e8600 sa orginalnim coolerom i stavio ga na dfi lanparty. I pošto sam se dogovorio da čovjekom da ću mu platiti punu cijenu nakon što istestiram proc primom 95 i occt-om. I danas dam da se proc ugradi stavila se bijela thermaltakova pasta stavio orginalni cooler i komp se upalio i sve radio ok idle temp je 30-35 stupnjeva. I idem pustiti prime da istestiram proc i prim krene ali nakom 5 minuta temperatura dođe do 65 i komp se ugasi jer mu je ta temperatura određena kao shut down temp 2 puta smo skidali cooler i stavljali ponovo pastu jer smo mislili da moždas nije dobro sjeo hladnjak ali to je otklonjeno. Sada je očito da je "orginalni cooler" preslab da ohladi procesor u kučištu Antec p182 ima 2 ventilatora koji ispuhuju zrak van tako da je ta strana medalje riješena. Od čovjeka koji je to montiro sam posudio drugi cooler i on ohladi proc u idilu je 30-34-35 a full 59 znači problem je u cooleru. E sada me zanima da li imam kakve osnove da čovjeku ne platim puni iznos, a da ne ispadnem nepošten jer sa orginalnim coolerom ne mogu se služiti kompom.