Tema: AC3 i SPDIF
View Single Post
Staro 02.01.2009., 14:31   #20
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor mirek Pregled postova
Kod mene je pak slucaj da ako stavim na 2ch u Power DVD 8 -> Configure onda radi, no kada odaberem SPDIF onda ne radi (nista ne stize na AV Receiver).
Sa Power Cinemom pak mi radi i SPDF i tu dobijem Dolby Digital.
U prvom slucaju imam stereo, pa na kraju Dolby Pro Logic umjesto DD.

E sad mi nije jasno, oba proizvoda od istog proizvodjaca, na jednom radi na drugom ne..

Provjerio sam i u realtek -> Test -> DTS ili DD i radi fino, a i kao sto sam napisao sa P Cinemom radi.

Cudno, ne?
stosta je tu cudno sa tim zvucnim. skuzio sam da sam totalnu glupost napravio sto sam kupio uopce tu X-FI na PCIe. bacene pare.
bio bih zahvalan ako bi mi neko objasnio ukratko sta je ustvari taj Alchemy. koliko sam ja skuzio to mi je automatski instalirano kad sam stavljao drivere medutim ja ne uspijevam nigdje naci nikakav tab/opcije u vezi toga? napravio sam naravno sve updejtove. poceo igrat Fallout 3 i imam problema puno sa zvukom (kad smanjujem "music" smanji mi se ustvari sve jer tab "wav" u win-u ide dole). isto tako u Win-u mi zvuk ponekad steka. onako cuje se lagano pucketanje kod klikova ili mi jednostavne prestat radit zvuk na neko vrijeme dok nesto ne pokrenem i tako. mozda sam trebao ostat na Audigy 1 + add-on .

pozdrav.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote