View Single Post
Staro 02.01.2009., 13:20   #31
deskjett
Premium
Moj komp

deskjett's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ako to mozes vratit vrati to sve ca i nek ti vrate pare, ako neznas sam sastaviti komp evo ja sam ti tu negdi u blizini a mozda smo i susjedi pa ti to sklopim uz kavu, jer ta yujanja i puste njiihove gluposti su smjesne! ako si nisija komp u hg-spot na meladu to nije servis jer ona ekipa tamo ce zaj.... vlastitu mater, frend mi zna tog servisera, isli su skupa u skolu pa ga je za...., drugi je tamo kupija komp (pokvaren) pa su ga uvjeravali da on nezna raditi na kompu i nisu ga niti pokusali spojiti niti provjeriti sto je, a ako si ga kupija u konzuma onda se tu nema sto pricati, mene su uvjeravali da se ventilator stavlja sa vanjske strane kucista, pa mi je i cura skuzila da ovi nisu normalni i posvadala se snjima i odrzala lekciju o kompovima, iako nema pojma sto je to komp osim kuckanja po wordu, tako da od vemila linksa i hgspota ti si bas izabra ducan di ama bas nitko nema pojma o nicemu osim prodati nesto tipa monitor pa ga odnesi kuci jer mislim da ti oni trebaju staviti postolje na monitor nebi ni to znali polomili bi nesto
deskjett je offline   Reply With Quote