ako to mozes vratit vrati to sve ca i nek ti vrate pare, ako neznas sam sastaviti komp evo ja sam ti tu negdi u blizini a mozda smo i susjedi pa ti to sklopim uz kavu, jer ta yujanja i puste njiihove gluposti su smjesne! ako si nisija komp u hg-spot na meladu to nije servis jer ona ekipa tamo ce zaj.... vlastitu mater, frend mi zna tog servisera, isli su skupa u skolu pa ga je za...., drugi je tamo kupija komp (pokvaren) pa su ga uvjeravali da on nezna raditi na kompu i nisu ga niti pokusali spojiti niti provjeriti sto je, a ako si ga kupija u konzuma onda se tu nema sto pricati, mene su uvjeravali da se ventilator stavlja sa vanjske strane kucista, pa mi je i cura skuzila da ovi nisu normalni i posvadala se snjima i odrzala lekciju o kompovima, iako nema pojma sto je to komp osim kuckanja po wordu, tako da od vemila linksa i hgspota ti si bas izabra ducan di ama bas nitko nema pojma o nicemu osim prodati nesto tipa monitor pa ga odnesi kuci jer mislim da ti oni trebaju staviti postolje na monitor nebi ni to znali polomili bi nesto