Ja sam instalirao HD Tweak, i ima dosta opcija, ali nisu baš neke da mi trebaju, a i radi sve i nije mi se od tada niti jednom srušio. Čak ima neke opcije, da doda neke skrivene opcije unutar načina snimanja kamere, i takve stvari.
Što se tiće rušenja, čitao sam malo da to može imati veze s slobodnom memorijom. U Task Manager sam vidio da su mi neki programi pokrenuti po 2 ili 3. Ono kad bi otišo nešto drugo radit dok bi taj program radio, Windowsi bi ga vrtili u pozadini, a ja neznam kako onda doć do njega, jer mi se pojavi TouchFlo i opet bi ga pokrenuo i tako više programa par puta i nema baš puno memorije slobodno i sruši se. Ili bi ga zatvorio na X, ali poslije sam skužio da Windowsi nisu gasili programe kad bih kliknuo X, nego ih stavljali u pozadinu. Zatim sam išao u Settings i tamo našao da X gumb mi samo na pritisak isključi program. I od tada mi se nije niti jednom srušio. Samo me je počeo malo zezat kod poruka kad želim odgovorit na poruku, pa samo stisnem na poruku koju čitam i onda mu treba jedno 2 s, da se sve učita. Prije mi je to odmah bilo, pa neznam u čemu je stvar.
Nego mene muči još nešto. :-) Gledam sad memoriju i piše mi ovo: Storage total: 323,17 Mb, Program Total: 195, 58 Mb. Znam da Windowsi uzmu za sebe malo memorije, ali da mi od 512 Mb, uzmu 188,83 Mb ili od 288 Mb mi uzmu 92,42 Mb, mi je malo čudno. Mislim šta ne bi barem RAM trebao prikazivat točno koliko je?
Dali za GPS se šta naplačuje, jer koliko sam skužio to je A-GPS koji korisiti signal od mreže, a ne pravi signal satelita. Možda sam ja nešto krivo skužio.