Tema: nerviram se
View Single Post
Staro 28.06.2004., 18:29   #1
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Angry nerviram se

Oprostite sto tratim vase vrijeme ljecenjem svojih frustracija. Nemam kome ovo reci sto imam jer nitko nezna osim vas ono sto ja znam.

Svakim danom se susrecem sa nekim sarlantanom, idiotom, glumcem, laikom, prevarantom .

Primjer 1.

Jedan bogat gospodin advokat po zanimanju za "postenu" gospodu ima svoj ured i racunala. U gradu Zagrebu. Pronasao je osobu koja zivi od odrzavanja racunala. za koju neki po zagrebu tvrde da je najbolji, neki arapin . Taj isti arabo ubire ogromnu lovu svaki mjesec za tako slozene operacije kao sto su bakup i kako bi moj caca rekao frementacija ( defragmentacija ), ispraznjavanje recycle bina, i.... " daj mi pobrisi one cookies " idiotarije. Tom istom gospodinu je potrebna zastita podataka i unistenje podataka po potrebi. Arabo je to rijesio instalacijom windowsa 2000 :confused: .mozda zato jer mu je windows 98 help file rekao da nabavi te windowse ako hoce bolju zastitu podataka . Sto se tice unistenja podataka rekao mu je da je to nemoguce da " oni " uvijek imaju nacina da ih vrate. Gledam oko sebe, sebe koji je pola godine pomorac a drugu polovicu konobar, sto vidim, 20 cm od sebe imam PGP 8.0 Enterprise a na kucistu odavno je mali pocket cd na kojemu je boot program s milijardu goverment passova, algoritama, na disku stari dobri program Ereaser s jos toliko sranja. Da mu pomognem i naplatim $$$ kuna necu.... nazovite to dalmatinskim dispetom.

Glupi arabo...

sutra u nasem 2. izdanju dvobroju prica " Od viska ne boli glava "
epska prica o gosparu i serviseru koji je mazao pastu kao majonezu na kruh i " Kakva pasta " komedija o gosparu kad je pokusao kupiti pastu u selu poput Dubrovnika

ako imate slicne price molim vas
gospar je offline   Reply With Quote